Om näset triathlonklubb

Näset Triathlonklubb är föreningen för alla som gillar att simma, cykla och springa. Under våra gemensamma träningspass inspirerar vi varandra till att ta i lite extra och samtidigt ha kul. Här finns utrymme för den som vill träna inför sitt första triathlon eller en ironman - men även för den mer erfarne som vill slipa på formen. 

Givetvis kan du vara med även om du bara föredrar att träna 1-2 grenar. Här är gemenskapen och träningsglädjen i fokus! 

Vi startade klubben i början av 2015 eftersom det här med triathlon tycks gillas av hur många som helst bland våra vänner och bekanta. Och ja, det är ett stort intresse för vår lilla klubb än så länge - det tycker vi såklart är hur trevligt som helst.

Träningstillfällen

  • Under vår, höst- och vintersäsongen har vi löpträning/intervall på Vellinge IP måndagar kl 18:00-19:15. Det här passet är utformat så att alla kan vara med, oavsett löpnivå. Här lär du dig löpteknik, övar styrka och spinger effektiva intervaller, vilket gör dig till en bättre löpare. Ledare: Pernilla Johnson. 
  • Vår- och höstsäsong simmar vi på Vanningen på torsdagar kl 06:00. Vi coachas från kanten av Madelen Rydqvist. Sommartid blir det Openwater-simning i Skanör vid jollebryggan när vädret tillåter alternativt från handikapsbadet i Ljunghusen. Vi brukar starta i början av juni. 


Bli medlem
Gör så här: 

  • Helt ny medlem: Mejla nasettriathlonklubb@hotmail.com där du anger namn, fullständig adress och telefon.  Medlem sedan tidigare: Mejla nasettriathlonklubb@hotmail.com endast om du har nya kontaktuppgifter.
  • Sätt in 350:- på Bankgiro 474-8133 eller swisha på 123 198 47 56, mottagare ska vara Näset Triathlonklubb. Viktigt: Ange ditt namn i betalningen.
  • Mycket av kommunikationen sker i Facebookgruppen "Näset Triathlonklubb Medlem", som du har tillgång till som medlem. Sök upp, så släpper vi in dig när du betalt medlemsavgiften.
Medlemsavgiften gäller per kalenderår dvs 1 januari-31 december.


Spontant är kul
Vi uppmuntrar spontana träningstillfällen som vi alla kan tipsa om i vårt Facebookforum. Vi kommer även att försöka få ytterligare träningspass med fast tid för Näsets Triathlonklubbs medlemmar efter hand samt arrangera aktiviteter med tema Triathlon. 

Vilken typ av gemensam träning skulle du vilja ha? Vi vill gärna ha dina synpunkter. Kontakta Näset Triathlonklubb! 

Sponsorer
Näset Triathlonklubb har sponsorer som gör det möjligt att erbjuda våra medlemmar en inspirerande, glädjefylld och träningsmässigt givande tillskott i vardagen. Under året arrangerar vi bland annat Tryathlon som alternerar i Skanör och som är ett träningstillfällen i triathlon med samtliga tre grenar involverade. Höst, vinter och vår innehåller alltid löpträning på Vellinge IP samt ett och annat gemensamt spinningpass på Formtoppen. Under våren 2018 hade vi ett träningsevent med Ironman-stjärnan Patrik Nilsson samt OS-medaljören Lisa Nordén. Vi har under hösten haft ett klubbdag med träning, föreläsning, inspiration, nomineringar och en avslutande middag på Studio Canalis.

Under 2018 - 2019 är vi särskilt tacksamma till följande sponsorer och samarbetspartners:

Mobilia - klassiska köpcentrat Mobilia är och har alltid varit ett självklart val för den som snabbt vill uträtta ärenden i södra Malmö och som vill kunna hitta ett bra och brett utbud av affärer, caféer och annan service. Heja Mobilia som stödjer en hälsosammare livsstil för ung som äldre, nybörjare som mer erfaren!

Relier - fastighetsmäklare med inriktning på kommersiella fastigheter. Kanske är Relier en ny samarbetspartner för dig som arbetar på något av Öresundsregionens företag? Relier säger sig vara en stolt sponsor av vår glädjefyllda klubb och glad att resa land och rike runt - inte sällan även utomlands -  med snygg profilering på våra klubbkläder.

Formtoppen - träningshuset för alla och känd mötesplats för triathleter oktober-mars då de flesta gillar att lägga fler timmar av sin träning inomhus. Genom samarbetet med Fortoppen arrangeras inspirerande inomhuspass och dessutom kan vi erbjuda våra medlemmar rabatterade träningskort. We love Formtoppen!

In the Pink - Mums! Gott och nyttigt! In the Pinks vision är att servera en så hälsosam, ren och naturlig mat som möjligt för att stödja en livslång, optimal hälsa. Grönsaker ska vara en stor del av varje måltid och råvarorna ska i möjligaste mån vara ekologiska och komma från lokala och regionala producenter. Enkla råvaror med hög kvalitet. In the Pink undviker halvfabrikat och processad mat. Alltid.

Enzymatica - Enzymatica AB är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® – en munspray som kan förebygga och förkorta förkylningen, mildra förkylningssymptomen samt förbättra livskvaliteten. ColdZyme är även effektivt vid halsbesvär i samband med förkylning.

SJR in Sweden AB 

ICA Supermarket Skanör

Box of Brands


Taste Events i Sverige AB

Trelleborgs Kiropraktorklinik AB


Vill du också synas tillsamammans med Näset Triathlonklubb? Kontakta Mikael Bruun, mikaelbruun@hotmail.com, så får du veta hur vi kan samarbeta.